magyar
english
deutsch
Balatoni Kikötők - hajózási útmutató és kikötői atlasz
Yachtmen's guide
« vissza

Balatonberény
Balatonberényi Magyar Tenger VSE

Nyitvatartás:
Jégmentes időszakban üzemelő kikötő.
Kikötővezető:
Zsiborács Zoltán
Kikötőhelyek száma: 130
Kikötőbejárat koordinátája:
46° 43.03' N, 17° 19.75' E
A Balaton nyugati medencéjének délii partján található a Balatonberényi Magyar Tenger Vitorlás Sportegyesület kikötője. A kikötő vize nagyon sekély, de a parttól 200-300 méternyire is csak egy-másfél méteres víz van, ezért tőkesúlyos hajókkal nem lehet megközelíteni. A kis vitorlás- és csónakkikötő közforgalmú, néhány vendéghajót is fogad. A két stég és a déli partszakasz mellett 130 kikötőhely van a kis merülésű vitorlások és csónakok számára. A két rövid stég mellett kb. 30 vitorlás, a part mentén pedig horgászcsónakok állnak. Az északnyugati szél hullámzása a sekély vízben felerősödve bever a kikötőbejáraton, de a kikötőmedence belső része jól védett.

Térkép
Kikötőtérkép
Kikötőtérkép
Távolságábra


Turisztika panoráma - 360


Balatonberény Balatonberényi Magyar Tenger VSE galériaképei


A környék turisztikai látnivalói


Balatonberény

Balatonberény

0 kép

A fürdőzők és a napozók számára a strandolási lehetőséget a községi textiles, valamint a déli parton egyedüli naturista strand biztosítja. A naturista strand és kemping természetes környezetben, nádasokkal övezett területen található. A városi strand keleti részén úszómedence található. A sportolni vágyók találhatnak bérelhető teniszpályát, lovaglási lehetőséget, kitűnő horgászhelyeket, és kerékpárutakat.Vendéglátó helyek

A környék ajánlott vendéglátó egységei


Adatbázisunkban még nem szerepel egy vendéglátóhely sem ezen a településen. Ha Ön szeretne megjelenni itt, kérjük, írjon nekünk az info@balatonikikotok.hu e-mail címre!


Facebook kommentek


Merényi Tamás
VÍZIMENTŐK
+36 87 568 168 VÍZIRENDŐRSÉG
+36 84 310 712
MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG
+36 1 460 6925 BALATONI HAJÓZÁSI ZRT.
+36 84 319-548