Eladó / bérelhető kikötőhelyek

Balatonfűzfőn, csodaszép helyen

http://lagunayachtclub.hu/lyc-tarsas-kikoto/

“Eladó nagyhajós ( 3,4×10,0 m) kikötőhely. A kikötőhely a Balatonfűzfő Laguna Yacht Club kikötőjében található. A kikötőhelyet a Balaton parti 8,4 hektáros terület terület 810/100000 tulajdonhányadának megvásárlásával lehet megszerezni. A megvásárolt ingatlan osztatlan közös tulajdonban lesz.

A tulajdonhányadhoz 1 db kikötőhely örök használati joga tartozik. A tulajdonos és az általa meghatározott személyek emellett automatikusan a kikötői yacht club tagjai lesznek és jogosultak a kikötő területén fekvő strandot, sportpályákat szociális helyiségeket költségtérítés mellett használni. Az eladó területen gépkocsi parkolóhely és téli hajótárolási hely is van minden tulajdonos számára.
A terület nagyságából adódóan nm csak kikötőhelyet, hanem beépíthető balatonparti fejlesztési területet is vásárol.
Kérjük érdeklődését első körben írásban jelezze, melyre válaszolva küldünk részletes Tájékoztatót a kikötőről, a közös költségekről és a fejlesztési lehetőségekről.”

Sokan kérdezik, hogy adott kikötőben tudunk e eladó vagy bérelhető kikötőhelyet.

Nem tartjuk nyilván, mely kikötőben van szabad hely nyilván a hajó hosszától függően. A kikötők erről tájékoztatást nem adnak nekünk, bármennyire is szerettük volna ezt elérni. Ezért célszerű az adott kikötő kikötőmesterével felvenni a kapcsolatot, ő tud bővebb felvilágosítást adni, van e szabad hely, vagy hogy lehet egy várólistára felkerülni.