Kikötőláncok

BAHART kikötőlánc

A Balaton legnagyobb vitorláskikötő-lánca!

Legyen Ön is tagja a vitorlázók azon körének, akik a Balatonon egyedülálló kikötői szolgáltatásokat vehetnek igénybe!

Miért érdemes a BAHART-nál kikötnie?

A Balatoni Hajózási Zrt. kikötőhely bérlőjeként a Balaton körüli 11 vitorláskikötőnk egyikében bérelhet helyet vitorlásának, túrázása alkalmával pedig díjmentesen veheti igénybe valamennyi kikötőnket. A teljes Balatont lefedő vitorláskikötő láncunk lehetővé teszi, hogy elérje a legtöbb programot kínáló Balaton parti településeket, látnivalókat, éttermeket és más élményt nyújtó szolgáltatókat.

Kikötőinkben szakképzett és ügyfélbarát kikötőmesteri szolgálattal, páratlan természeti környezetben minőségi szolgáltatásokkal várjuk a vitorlázókat, a teljes kikötői üzemelési időszakban április 1-től november 30-ig.

Túrázzon nálunk akkor is, ha hajójának nem a BAHART kikötőjében bérel helyet!

(Forrás: www.bahart.hu, 2017)

Kikötőlánc

Köszöntjük a fedélzeten

Egy egyszerű ötletet kívánunk együttműködésünkkel megvalósítani. Célunk, hogy a Kikötőlánc tagjai egymás kikötőibe egy túra matrica és egy regisztrációs könyv segítségével a közösen kialakított feltétel rendszer szerint  ingyen köthessenek ki. További célunk, hogy a tagkikötők részére egy jövőbe mutató együttműködési lehetőséget teremtsünk. A közel 1000 vitorlást átfogó Kikötőlánc teljesen nonprofit együttműködés.

A KEDVEZMÉNYEK csak magánhajókra, charter hajókra nem vonatkoznak!

Együttműködésünkkel lehetőséget kívánunk nyújtani bérlőinknek a már meglévő kikötőlánchoz hasonló szolgáltatások nyújtására, de ezen túlmenően szándékunkban áll közös versenyek, rendezvények, kikötő látogatások megszervezésére is, ezáltal a Kikötőlánc sok hajós számára nyújthat új túrázási, kirándulási lehetőséget

A Kikötőláncot bővíteni kívánjuk, így várjuk a kikötők jelentkezését. Reméljük kezdeményezésünk Önnek is elnyeri tetszését .

A KIKÖTŐLÁNC TAGJAI

  • Alsóőrs: Alsóőrs Marina
  • Balatonaliga: Club aliga
  • Balatonfenyves: Fenyves Yacht Club
  • Balatonfűzfő: Marina Fűzfő
  • Balatonkenese: Balatonfői Yacht Club – BFYC
  • Balatonkenese: Kenese Marina-Port
  • Keszthely: Keszthely Yacht Kikötő

A SZOLGÁLTATÁS

A Kikötőlánc bérlői minden egyes tagkikötőben, a hajózási szezon minden hónapjában 2 vendégéjszakát térítésmentesen tölthetnek el. Minden hónap utolsó 2 vendégéjszakája a következő hónap első vendégéjszakájával azonban nem összevonható. Ilyen esetekben  az ott tartózkodást kötelező megszakítani,  vagy egy vendégéjszakát, az adott kikötő díjszabása szerint megfizetni.

REGISZTRÁCIÓ

A Kikötőlánc szolgáltatásait a Kikötőlánc matricával és a Kikötőlánc kiskönyvvel együttesen lehet érvényesíteni.