Fő támogatónk: Marina Fűzfő

Yachtkikötő

A kikötő Balatonfűzfőn, a Balaton észak-keleti öblében épült, Budapestről rövid idő alatt, könnyen elérhető. A 206 férőhelyes családias kikötőnkben széles körű szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket!

Gondoskodunk arról, hogy kikötőnkben kellemesen érezze magát, miközben hajóját is biztonságban tudhatja. Reméljük, mihamarabb találkozunk!

BENETEAU IRODA

A kikötőben található a Master Yachting Hungary Kft. irodája is, mely a francia Beneteau motoros és vitorlás hajók, és a Lagoon katamaránok hivatalos magyarországi forgalmazója.

Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére, és mutatják be Önnek, a First, vagy az Oceanis vitorlás modelleket, illetve az Antares, a Flyer, a Monte Carlo és Swift Travler, modellsorozat motoros hajóit.

További információkért forduljon bizalommal munkatársainkhoz, illetve látogasson el a honlapunkra!

Étterem

Éttermük teraszáról páratlan kilátás nyílik a kikötőre és a Balatonra. Gazdag étlap, udvarias kiszolgálás, családias hangulat, és kandalló teszi még kellemesebbé az étkezést és időtöltést.

Alacsony áraikkal, udvarias kiszolgálással állnak a vendégek rendelkezésére. Különtermükben bemutatók, családi- és céges rendezvények, esküvői vacsorák lebonyolítását is vállalják akár 60 főig.

Balatoni halételek, borkülönlegességek, napi menük és hétvégi napi ajánlatok.  Borkóstolók, zenés estek, festmény kiállítások és egyéb rendezvények.

Asztalfoglalás: Major László +3630-298-43-93      


Várjuk szíves megkeresésüket.

Szálláshely

Szobáink, apartmanjaink kábeltelevízióval felszereltek, valamint vezeték nélküli Internet elérhetőségre is lehetőség van.