Szállodák a Balaton körül

Balatonfüred – Flamingó Wellness és Konferencia Hotel

A Flamingó Wellness és Konferencia Hotel **** nem csupán egyedi balatoni környezetével, festői panorámájával, hanem kivételes vízi világával, kültéri és beltéri élménymedencéivel, szaunakomplexumával, gyermekbarát szolgáltatásaival várja a testileg és lelkileg felfrissülni vágyó vendégeket.
Tovább olvasom...

A szállodát körbefonja a csodálatos, zavartalan balatoni táj, biztosítva az idelátogató vendégek részére a nyugalmat, a felhőtlen pihenést és kikapcsolódást.
A hotel 2007 óta működik, folyamatosan bővült és fejlődött, követve a mai egyéni és üzleti igényeket. A szálloda közvetlen a Balaton partján, a város festői sétányától és a mólótól pár lépésnyire található.

A több mint 4000 m² területen elhelyezkedő luxus kialakítású wellness részleg, gyermek, baba- és felnőtt élmény medencéivel, szaunaparkjával, kültéri vizivilágával, csendes pihenőtereivel, saját vitorlás kikötőjével és füves-homokos vízparti strandjával a maga nemében egyedülálló.

181 elegánsan berendezett, légkondicionált szoba, köztük családi, luxus- és exclusive lakosztályok felülmúlhatatlan panorámával és kényelemmel kényeztetik az ide látogatókat.

Konferencia termeink (6 db) minden mai modern igénynek megfelelnek, üzleti partnereink egyéni igényeihez alkalmazkodva biztosítjuk a technikai berendezéseket.

sportolni vágyók számára szállodánk a legmodernebb kardio- és fittnessgépekkel felszerelt edzőtermet kínálja, valamint a környék számtalan egyéb sportolási lehetőségeket rejt
(lovaglás, tenisz, vitorlázás, biciklitúrák).

Célunk, hogy Ön és szerettei szállodánkban valóban kikapcsolódjon a mindennapok forgatagából a nálunk töltött idő alatt. Mi azért dolgozunk, hogy Ön igazi élményekkel gazdagodjon, hiszen a szálloda egyedülálló környezeti adottságai és meglévő technikai eszközeink adottak a zavartalan felüdüléshez.

Bízza ránk a munkát! Az Ön feladata a teljes kikapcsolódás.

Szeretettel köszöntjük új és visszatérő vendégeinket!

Kikötő

Szállodánk vízpartján 90 helyszámú, minden igénynek megfelelő és technikai felszereltséggel bíró vitorláskikötőt építettünk a vitorlás sport kedvelőinek. Ha Ön hajótulajdonos...
Tovább olvasom...

és beleszeretett Balatonfüred és környéke festői szépségébe, várjuk Önt és családját kikötőnkben! Hajóhelyek bérelhetők egy évre vagy akár csak egy napra is!

Vendéghelyeinket kizárólag Szállóvendégeink vehetik igénybe!
Várjuk ajánlatkérését, melyre megküldjük a részletes hajóhely-szerződést!

A kikötő szolgáltatásai: tiszta, kultúrált környezet, tusoló és WC használat. Kikötőhelyeink víz, villany, kábelcsatlakozási lehetőséget és korlátlan wifi-használatot biztosítanak.

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: őrzés, daruzás, téli tárolás, gépkocsi parkolás. A vendéghajó vezetőjét kérjük, hogy a szálloda recepcióján jelentkezni szíveskedjen, ahol a következő kikötő igénybevételi díj fizetendő:

Kikötőhely: 30.000 Ft / hajó / nap

Kikötőmesterünk szívesen válaszol felmerülő kérdéseire:
ifj. Erdélyi István: +36 30 390 9334

További hotelek a Balaton körül

Adatgyűjtés és egyeztetés a hotelekkel folyamatban…