Tavaszi menetrend és programkavalkád a BAHART-nál!

A hajózási szolgáltatásokat és élményeket az idei szezonban 21 motoros hajóval és 4 komppal biztosítja a Társaság. A különféle hajózási lehetőségekről – beleértve a menetrendi, séta- és programhajókat – naprakész tájékoztatást ad a társaság honlapján elhelyezett kereső és a 172. hajózási szezon kezdetére átadott új BAHART Ügyfélközpont.

Május 2-tól már naponta közlekednek hajójáratok a Siófok-Balatonfüred-Tihany és a Fonyód-Badacsony útvonalon, valamint sétahajók várják a koranyári időben a tónál pihenőket Siófok, Balatonfüred, Keszthely kikötőiben. A májusi hétvégéken tovább bővülnek a szolgáltatások, menetrendi hajók a Balatongyörök-Balatonmáriafürdő- Szigliget-Badacsony útvonalon (szombaton), illetve a Balatongyörök-Balatonmáriafürdő útvonalon (vasárnap) is közlekednek, sétahajózni pedig már Badacsony (szombaton és vasárnap) és Balatonmáriafürdő (vasárnap) kikötőiből is lehet. A fiatalok körében kedvelt gyorshajók pedig a Siófok-Balatonfüred-Tihany útvonalon (szombaton) szelik a habokat.

A pünkösdi hosszúhétvégén további kikötők is belépnek a hajózás körforgásába menetrendi hajókra szállhatunk az előzőek mellett a Balatonboglár-Révfülöp és a Balatonföldvár-Tihanyrév-Tihany útvonalakon. Balatonföldvár, Balatonboglár (szombaton), Révfülöp (szombaton) kikötőiben pedig újabb sétahajózási lehetőségeket kínál a BAHART. Az ünnepi hétvégétől menetrend szerint elérhető lesz a vízi-taxi szolgáltatás a Fonyód-Badacsony útvonalon hétvégente.

Május hónap több kiemelt napot is tartogat, hiszen május 6-án vasárnap ünnepeljük az Anyák napját, melyre kiváló ajándék lehet egy vasárnapi kellemes sétahajózás a Balatonon. Aki az élményt később szeretné átélni, annak kiváló ajándékötlet a 2017-ben bevezetett új BAHART Ajándékkártya, mely a pénztárakban és online is megvásárolható, ráadásul a keretösszeg egészen következő év végégig felhasználható a BAHART hajós szolgáltatásainak valamelyikére, legyen az komp, menetrendi vagy programhajó!

Május utolsó vasárnapja pedig gyerekzajjal teli a balatoni hajókon is. Az idei Gyereknap alkalmából több kikötőben elérhető lesz a BAHART Varázshajója, ahol különböző animációs programokkal, kincsvadászattal várja a BAHART a fedélzetre a legkisebbeket!

A Társaság idén is csatlakozott kedvezményes hajójegy akcióval a régió turisztikai partnereit összefogó „Nyitott Balaton Tavasz” májusi programsorozatához. A menetrendi jegyek mellé egyébként is minden utasunk megkapja a célállomásokon működő partnereink ajánlatait, így számos szolgáltatást tudnak a kuponokkal kedvezményesen igénybe venni. – mondta el Dónucz László értékesítési és forgalmi igazgató. A széleskörű régiós kártya- és egyéb kuponkedvezmények (20-25 féle) elfogadása mellett, a saját kedvezmények körét tovább bővítve, 2017-től a BAHART kártya több típusának bevezetésével a listaárakhoz képest akár 20%-kal kedvezőbb díjakon vehető igénybe a BAHART minden személyhajózási és komp szolgáltatása. Az idei évben is tartogat meglepetést a gyerekek számára a BAHART, a Playmobil gyerekjegy megvásárlásakor egy ajándékfigurát is kapnak a gyerekek.

A Társaság másik kiemelt ágazata a kompszolgáltatás, a révkikötőkben május 11-től egészen június végéig már tovább járnak a kompok az esti órákban, igazodva az utasigényekhez. Így Szántódrévből 6.40-től este 21.20-ig közlekednek minden nap 40 percenként a kompok, Tihanyrévből pedig 7.00-től este 21.40-ig. Forgalom függvényében a Társaság sűríti a járatokat a menetrend felfüggesztésével.

Forrás: Bahart hírlevele